Daniyaprincess’s Blog

March 30, 2012

SEPERTI DULU……….

Filed under: Uncategorized — daniyaprincess @ 2:56 am

Salam sumeeeee…..
Lama sudah aku tak update blog aku ni,, seingat aku lasstt update ari tu akhir tahun 2011,, lepas tu tak de apa2 entry aku masukkan…
sekarang ini aku masih bergelar seorang wartawan… tanggal 1 Januari 2012 yang lalu,, aku sudah beralih ke meja rencana Nasional untuk sisipan REHAL,, REHAL ni bercorak keagamaan laaa.. Alhamdulillah banyak yang dapat aku belajar… azam aku masih tetap sama… walaupun sudah beberapa bulan dan sudah hampir masuk bulan keempat, namun pada aku azam tetap azam yang sentiasa mekar serta kembang dalam setiap sudut hati aku.. aku sudah memiliki kereta.. DBV 2289.. adalah harta aku sebaik setahun bergelar pekerja… insyaALLAH aku juga bakal berkahwin… dannn impian aku mahu memiliki rumah…
Hari demi hari,, semuanya bergerak pantas meninggalkan aku yang masih seperti dulu.. aku tetap SYAHIDATUL AKMAL yang dulu.. yang bila pakai tudung memang tak pernah nak elok.. heheheheheh.. cuma sekarang ini aku semakin pandai menghias wajah…. ye lah.. aku dah nak jadi MRS kann.. (eeeii tak malu)…
ok lahh… entry ini adalah permulaan aku untuk tahun 2012… aku akan jadikan ia sebagai hobi di masa lapang… aku ni wartawan.. sudah semestinya blog, pen, buku catitan, recorder dan surat khabar tidak mampu untuk aku pisahkan daripada hidup aku ini….
P/S: aku harap sangat my future husband akan pahammmm minat aku ini..

Advertisements

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: