Daniyaprincess’s Blog

March 30, 2012

Abang niiii…………..

Filed under: Uncategorized — daniyaprincess @ 3:08 am

Salam sumeee…
hehehehe… aku masih berada di sini… jemari aku masih setia nak mengetuk papan keyboard ni..
aku nak cerita apa yang aku rasa semalam… entah nape semenjak dua menjak ni,, aku rasa macam tak puas hati je ngan tunang aku…. rasa nak marah, rasa kecik hati,,, n banyakkklahh.. tapi bila aku fikir balik,, dia langsung tak de buat salah ngan aku.. malah sentiasasaaaaa jaga hati aku yang memang suka snagattt sensitif… aku nak gi mana dia jadi peneman…. aku sayang dia.. sama macam aku sayang abah n maa,, serta adik-adik aku.. sayang sangattt….
semalam dia bagi dia punya pandnagan,, ye,, masa aku ngah tension aku tak mahu terima apa yang dia cakap… (arghhh kebudak-budakkan betulkan) eii.. tapi,, bangun daripada tidur,, aku teringat balik apa yang dia cakap.. aku akui kesilapan aku.. mungkin aku sudah mempunyai penyakit hati!!! nauzubillah….. Ya ALLAH jauhkan akuuuu…. aku tak nakkkkk…. aku nak jadi Muslimah yang baikkk….
Ampunkan aku Ya ALLAH………

SEPERTI DULU……….

Filed under: Uncategorized — daniyaprincess @ 2:56 am

Salam sumeeeee…..
Lama sudah aku tak update blog aku ni,, seingat aku lasstt update ari tu akhir tahun 2011,, lepas tu tak de apa2 entry aku masukkan…
sekarang ini aku masih bergelar seorang wartawan… tanggal 1 Januari 2012 yang lalu,, aku sudah beralih ke meja rencana Nasional untuk sisipan REHAL,, REHAL ni bercorak keagamaan laaa.. Alhamdulillah banyak yang dapat aku belajar… azam aku masih tetap sama… walaupun sudah beberapa bulan dan sudah hampir masuk bulan keempat, namun pada aku azam tetap azam yang sentiasa mekar serta kembang dalam setiap sudut hati aku.. aku sudah memiliki kereta.. DBV 2289.. adalah harta aku sebaik setahun bergelar pekerja… insyaALLAH aku juga bakal berkahwin… dannn impian aku mahu memiliki rumah…
Hari demi hari,, semuanya bergerak pantas meninggalkan aku yang masih seperti dulu.. aku tetap SYAHIDATUL AKMAL yang dulu.. yang bila pakai tudung memang tak pernah nak elok.. heheheheheh.. cuma sekarang ini aku semakin pandai menghias wajah…. ye lah.. aku dah nak jadi MRS kann.. (eeeii tak malu)…
ok lahh… entry ini adalah permulaan aku untuk tahun 2012… aku akan jadikan ia sebagai hobi di masa lapang… aku ni wartawan.. sudah semestinya blog, pen, buku catitan, recorder dan surat khabar tidak mampu untuk aku pisahkan daripada hidup aku ini….
P/S: aku harap sangat my future husband akan pahammmm minat aku ini..

Blog at WordPress.com.