Daniyaprincess’s Blog

February 13, 2010

Hari-hari aku di Sinar Harian………….

Filed under: Uncategorized — daniyaprincess @ 7:25 am

salam sume….. berjumapa lagi kita di dalam ruagan blog aku…..
for your information aku dah tiga bulan menjalani latihan praktikum di Sinar Harian. sekarang ni pun aku dah tukar-tukar desk, sekarang ni aku belajar buat desk politik, nak tahu tak, for the first time aku buat politic news, i feel so stress because aku tak tahu apa2 pasal politic
memang benar aku suka bercakap tentang politik tapi i am not the right person to keep writing about politic news.
aku rasa marah pada diri aku sendiri. sebab aku tak dapat buat, aku tanya diri aku nape aku tak leh buat, aku nangis, tapi senior aku cakap untuk berjaya kita kena susah dulu………….

aku akan ingat kata ni,
BUKAN SUSAH NAK SUSAH DAN BUKAN SENANG NAK SENANG, JADI AKU KENA FIKIR MACAM….

ada hikmah di setiap apa yang terjadi, allah letakkan aku di sini, pasti Dia nak sesuatu daripada aku,,,,,
aku kena melalui banyak proses pembelajaran,

i dont care what people talk about me, but i care why i can not write the politic news…………. in very well………….

tak pe, take it as a lesson…………… syahida,
you can do it, i am truly believe with you……………

Advertisements

2 Comments »

  1. akum, awak siapa.
    bleh tak saya kenal awak.
    saya ada sesuatu nak kongsi ngan awak.

    Comment by nasa — March 6, 2010 @ 9:04 pm | Reply


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: